Voiko seksuaalista nautintoa oppia, Kaisa Merelä? | Mitä mietit Ronja Salmi?

Katso koko jakso Yle Areenassa: link.yle.fi/mmrs0207
Naisen seksuaalinen nautinto on ollut tabu vuosisatoja. Nyt elämämme seksipositiivista aikaa ja somessa seurataan rohkeita ja seksuaalisesti avoimia naisia. Ronja pohtii seksuaalista nautintoa yhdessä bloggaaja Kaisa Merelän kanssa.
Ronja Salmi Instagramissa:
ronja.salmi
Kaisa Merelä Instagramissa:
kaisaminni

Ladata

Näkymät
16,367

Kommentteja

 • Mistä nainen syttyy? Katso koko Mitä mietit, Ronja Salmi -jakso Yle Areenassa: link.yle.fi/mmrs0207

  Yle AreenaYle AreenaVuosi sitten
 • TAIKA PUMMPAVA SEKSIÄ SEKSUALI PUMMPAVA ORGASIA TOISENKUMPANIN PÄÄLE 10 PUMPAVA OATVAN PENISPUMMPUA PUMPAT PUMPULA SIMENNESTEÄ PUMPAT

  Kari NiskanenKari Niskanen11 kuukautta sitten
 • Vihastuttaa, että joutuu maksamaan veroa tällaisesta "sisällöstä". Tätä on tuutit pullolaan, joten ei mielestäni kuulu YLEn tehtäviin. Joo, FIstart- suosituksen katta ajauduin tänne kanavalle. Minä en ikinä vois alentua käyttämään ihmisten verovaroja tällä tavalla.

  TosikkoTosikkoVuosi sitten
  • Mielestäni on upeaa, että Yle tarttuu näihin länsimaissakin velloviin tabuihin, joiden kanssa etenkin nuoret taistelee. Rehellistä ja totuudenmukaista tietoa kun on jokseenkin vaikea löytää, kun internetin syövereissä lähteitä on satoja ja tuhansia. Samalla näytetään edelleen myös niitä mustavalkoisia elokuvia ja luontodokkareita, eiköhän sieltä ohjelmistosta jokaiselle jotakin löydy.

   Emma EmEmma EmVuosi sitten
  • Pistää vituttamaan tälläset ihmiset joita Tosikko edustaa. Eletään vuotta 2019 ja aihe ei oo todellakaan mikään ihmeellinen, mitä tää video käsittelee. Joo ja tiedän että meitä on moneen junaan, mut silti.

   ÄlyseiväsÄlyseiväsVuosi sitten
  • Ihan oikeaa dialogia tässä oli kyllä tarkoitus käydä. Verorahoitukseen, josta muuten päätti yksimielisesti kansalaisten valitsema eduskunta, sisältyy ilman muuta suuri vastuu, ja siksi kaikki julkaisut harkitaan tarkkaan. Toteat, että video käsittelee asiaa, jota maksuton media ja netti on pullollaan, mutta me emme voi jättää jotakin aihepiiriä sivuun pelkästään sillä perusteella, onko siitä tehty juttuja jossakin muualla. Laki on tässä aivan yksiselitteinen: meidän pitää tarjota monipuolinen ja kattava julkisen palvelun ohjelmisto, johon kuuluu mm. virikkeellistä viihdettä. Ylipäätään aihetta oleellisempia ovat näkökulma ja Ylen arvojen mukainen, journalistinen ote, jotka esim. Ronja Salmen ohjelmissa ovat mukana. - Miika

   Yle AreenaYle AreenaVuosi sitten
  • @Yle Areena Vastauksenne ei edes yrittänyt olla vastaus kommenttiini. YLEn keskeinen tehtävä on toimia laadukkaasti ja luotettavasti niillä osa-alueilla, johon tarvitaan verorahotusta. Tiedätte itsekin, että tämän video käsitteli asiaa, jota maksuton media ja netti on pullollaan.

   TosikkoTosikkoVuosi sitten
  • @Tosikko, tuohtumuksenkin lomassa kannattaa muistaa, että juuri verorahoituksen vuoksi Ylen pitää palvella kaikkia suomalaisia, ei vain sinua. Kuten videon reaktioista huomaat, sillä(kin) on ystävänsä. Ylipäätään Ylen tehtäviä eivät määritä yksittäiset mielipiteet, vaan laki. Toivottavasti löydät runsaasta tarjonnasta jotakin muuta mieluisaa. - Miika

   Yle AreenaYle AreenaVuosi sitten
 • Oon vähä miettiny että Ronja taitaa olla vähä härski ku miettii vaa kaikkee sexiin liittyvää

  Mikko PöyryMikko PöyryVuosi sitten
  • @Mikko Pöyry juu mut voihan se myös olla pervo😂😂😁

   Mikki HintikkaMikki HintikkaVuosi sitten
  • @Mikki Hintikka tiiän sanoin sillai läpäl

   Mikko PöyryMikko PöyryVuosi sitten
  • tai sit yle on määränny sen sellaseks

   Mikki HintikkaMikki HintikkaVuosi sitten
 • Ihana video taas kerran 😍

  ekoanjuekoanjuVuosi sitten
 • Ei sillä eikä millään, mut varmaan kanttis nimetä ne julkaisut ennen kun painaa julkaisu-nappia. Ei luo kauheen hyvää kuvaa Ylestä että notifikaatioissa lukee "New from Yle Areena mmrs s02 eps07 HAAPAHA 20190403141642 CSQDH20190403141631".

  ZumbleZumbleVuosi sitten
  • Zumble, no näinhän se on! Liipasuvirhe oli tämä. Onneksi meni ihan oikealla otsikolla osaan notifikaatioista.

   Yle AreenaYle AreenaVuosi sitten